24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masina tamponata de un sofer baut de dimineata

Marti dimineaţă, la orele 8:50, L.Nicu (36 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Griviţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra maşinii şi a lovit un autoturism parcat.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor maşini.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, şi i s-a întocmit dosar penal, conform O.U.G. 195/2002 (republicată).


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.