24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masini furate de un tanar de numai 19 ani

La doar 19 ani un tanar din Braila are politia pe urmele sale dupa ce a sustras doua masini de acre s-a folosit si pe care le-a abandonat.

Poliţişti au desfăşurat investigaţii în două cauze înregistrate în datele de 17 mai şi 9 iunie 2015, privind furtul a două autovehicule, şi l-au identificat pe I.Auraş (19 ani), din municipiul Brăila, bănuit de comiterea acestor fapte.

În urma percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia, poliţiştii l-au depistat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru a fi audiat. Tânărului i s-a probat comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără pemis de conducere şi furt.

În fapt, în zilele menţionate, profitând de faptul că erau cheile în contact, ar fi sustras autovehiculele, de pe strada Negoiului, respectiv strada Nicolae Iorga, şi le-ar fi condus pe raza municipiului Brăila. Tânărul ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul maşinilor, după care le-ar fi abandonat pe strada Milcov, din muncipiu.

Pe numele brăileanului a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Ieri, 18 iunie, procurorul de caz l-a prezentat Judecătoriei Brăila, care a admis propunerea de arestare preventivă şi a emis mandat pe o perioadă de 30 de zile, fiind reîncarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.