24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Medicul Bacalbasa nu mai conduce sectia de Anestezie si Terapie Intensiva din Galati

Ministerul Sănătăţii nu i-a aprobat doctorului Nicolae Bacalbaşa cererea de prelungire a mandatului de şef al secţiei ATI din cadrul Spitalului de Urgenţă Galaţi.În aceste condiţii, anestezistul rămâne un simplu medic în secţia in care lucrează din 1972.

În vârstă de 67 de ani, doctorul Nicolae Bacalbaşa ar fi fost la cea de-a doua prelungire în condiţiile în care legea prevede că vârsta maximă până la care un medic poate fi şef de secţie este cea de 65 de ani. Vârsta este identică cu cea la care sunt pensionate cadrele universitare, indiferent de grad.

„Potrivit legii, şefii de secţie la spitalele clinice sunt numiţi din rândul cadrelor didactice universitare. Domnul doctor Bacalbaşa, care este cadru universitar la Facultatea de Medicină, a ieşit la pensie la 65 de ani, de atunci predând la Facultate în baza unui contract pe durata determinată. Tot de atunci a fost şef de secţie în baza unei prelungiri acordate de Ministerul Sănătăţii", a explicat doctorul Valentin Boldea, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.