24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memorii RAM ieftine Braila Galati Vrancea

De curand firma Repsoft IT Braila a deschis magazinul online de piese si componente calculatoare www.1-in-sales.com. Piesele comandate pot fi ridicate din magazinul ce se afla pe Calea Galati nr 56, parter dar si livrate in 24 de ore prin curier rapid, costul transportului fiind de doar 18 lei (toate taxele incluse).

Cumparatorii beneficiaza de un program de puncte cadou in masura in care recomanda sait-ul nostru si prietenilor sau cunostintelor, beneficiind in acest sens de reduceri de preturi la urmatoarele comenzi pe baza punctelor acumulate.

Astazi va recomandam produsele din gama memoriilor ram, una din piesele esentiale ale unui computer de care depinde viteza calculatorului dvs.

Am studiat piata locala si iata la ce concluzii am ajuns:

Preturi in lei cu amanuntul

Magazin

RAM DDR2 1GB

RAM DDR2 2GB

RAM DDR3 4GB

Producator

Noi

SH

Noi

SH

Noi

SH

X

Repsoft IT

45


105


169


KINGSTON

Diamant Computers

90


160


180


KINGMAX

Nimbus Trading

Nu au


130


180


SYCRON

Cosmic SRL

79


142


175


?


Repsoft IT a ales sa comercializeze pe site-ul www.1-in-sales.com memoriile produse de Kingston, se pare numarul 1 mondial in fiabilitatea si calitatea acestor tip de memorii. Toate produsele sunt noi cu garantie 5 ani, ambalate si sigilate.

Pentru detalii si comenzi vizitati site-ul www.1-in-sales.com sau sunati la 0239629035. Totodata de Luni-Vineri intre orele 9-17 si Sambata intre 09-11, un operator va sta la dispozitie online pentru orice fel de intrebare sau nelamurire,

Pentru aceia dintre dvs. care vor sa "scuteasca buzunarul" de tarifele practicate de firmele de service calculatoare din Braila, am creat un Blog calculatoare unde aveti posibilitatea sa aflati cum se repara sau se inlocuiesc diferitele componente ale calculatoarelor. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.