24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merele elevilor nostri sunt licitate electronic

Consumul de fructe in randul elevilor este sustinut si de Guvernul Romaniei prin "Programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli". In Braila inca nu s-a ales firma care se va ocupa de livrarea fructelor proaspete zilnic in alimentatia copiilor braileni. Braila organizeaza o licitatie electronica, deschisa, care are ca si crteriu de alegere pretul ce mai scazut al ofertantilor. 26.909 elevi vor primi mere zilnic, timp de 81 de zile, in cursul anului scolar 2012-2013. CJ Braila primeste oferte pana pe  26 noiembrie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.