24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mersul trenurilor pe timp de vara

Ca in fiecare vara CFR Călători îşi adaptează circulaţia trenurilor de călători pentru perioada 9 iunie-9 septembrie 2012 urmarind sa isi eficientizeze transportul.

Legăturile între principalele oraşe din ţară, dar şi între Constanţa şi staţiunile de la Marea Neagră sunt o prioritate pentru sezonul estival in care vacantele sunt la mare cautare.

Mai mult două perechi de trenuri vor circula prin Tulcea, spre a se ajunge/veni din Delta Dunării.

Se  introduc de asemenea vagoanele de dormit şi de cuşete la garniturile ce leagă Constanţa şi Mangalia de cele mai îndepărtate oraşe ale ţării.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.