24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mija Florin, Catalin Boboc si Bogdan Reliana vor un post de vicepresedinte CJ

Astazi, 4 iulie, in Sala Mare de sedinte a Palatului Administrativ are loc prima sedinta a Consiliului Judetean Braila care are pe ordinea de zi si alegerea vicepresedintilor. Favoriti pentru cele doua posturi par a fi Mija Florin (PSD), Catalin Boboc (PNL) si Bogdan Reliana (PDL). Din informatiile noastre, ultimii doi au facut o intelegere de sustinere reciproca, cu toate ca partidul condus de Boboc are o alianta cu PSD.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotarare privind alegerea comisiei de validare
2. Proiect de hotarare privind validarea mandatelor de consilieri judeteni alesi la data de 10 iunie 2012
3. Depunerea Juramantului de catre consilierii judeteni validati
4. Proiect de hotarare privind declararea Consiliului Judetean Braila legal constituit
5. Proiect de hotarare privind alegerea vicepresedintilor Consiliului Judetean Braila
6. Proiect de hotarare privind aprobarea numarului, denumirii, numarului membrilor si componentei nominale a comisiilor de specialitate ale Consiliului Judetean Braila
7. Proiect de hotarare privind aprobarea repartizarii pe unitati administrativ-teritoriale a procentului de 20% din limitele sumelor defalcate din TVA pentru echilibrare si a cotei de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2013 si estimarile pe anii 2014-2016
8. Proiect de hotarare privind utilizarea sumei de 100.000 lei din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Consiliului Judetean Braila pe anul 2012 pentru acordarea unui ajutor U.A.T. Comuna Racovita.

    

Citeste si Catalin Boboc vrea functia de vicepresedinte al CJ Braila


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.