24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Mireneg distributie materiale constructii

Mireneg Galati s-a infiintata in 2003, compania noastra a incercat in aceasta perioada sa se pozitioneze pe un plan principal al comertului materialelor de constructie din judetul Galati.
   Pe parcusul acestei perioade  s-a incercat mentinerea unei pozitii constante in relatiile comerciale cu partenerii nostri prin mentinerea politicii comerciale de succes.
   Dupa o perioada in care activitatea s-a bazat strict pe distributia zonala care se desfasura cu o crestere constanta an de an, in 2008, odata cu mutarea sediului, innoirea parcului auto si largirea spatiilor de depozitare, compania a inceput sa desfasoare paralel si o activitate de import, activitate ce s-a bucurat de un real succes.
   In acest moment , cele trei divizii, (import, distributie si en detail) colaboreaza cu un real succes, mentinand activitatea companiei o crestere constanta a cifrei de afacere.
    In 2012 se doreste extinderea activitatii prin marirea zonei acoperite de segmentul de distributie, ajungandu-se la o acoperire de 75% din zona estica a tarii.
Produsele comercializate sunt:
- profile pentru structuri gips-carton  (UD30, CD60, UW50, 75,100, CW50,75,100, UA50,75,100),  accesorii pentru profile gips-carton  (bride, agatatori, tije, piese imbinare, piese incrucisare),  profile colt aluminiu simple sau cu plasa, profil colt picurator din PVC, profil soclu termosistem, dibluri termosistem, vata minerala; URSA, membrana pentru hidroizolatii ARCON, produse MGA
- tigla metalica acoperis, tabla 0,5, modul 0,35 BILKA + sistem pluvial
-plasa alcalina fibra de sticla pentru termosistem, benzi autoadezive pentru gips carton;
- suruburi autofiletante si autoforante, dibluri cui percutie pentru profile gips-carton, suruburi  autofiletante PAL, suruburi metrice, piulite, saibe, spume poliuretanice si etansanti siliconici, role abrazive, discuri debitare, discuri diamantate, polistiren, adeziv polistiren, tinci, gleturi,  tencuieli decorative,scule, unelte, trafaleti.

Adresa: B-dul George Cosbuc 232-234; Galati
 Tel:    (+4) 0374.004.922
 Fax:    (+4) 0336.810.574
Mobil: (+4) 0745.282.310
            (+4) 074.MIRENEG
Email: office@mireneg.ro


Url: www.forumbraila.ro/Constructii+Galati-p3-31-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.