24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mita si votul ilegal vor fi pedepsite la Braila cu inchisoare

Brailenii au sunt instiintati ca pentru mita sau vot ilegal pot face inchisoare de la 6 luni pana la 5 ani. Merita efortul de a face o ilegalitate ca apoi sa fi privat de libertate? Lucrători de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea" Brăila au împărţit peste 200 de fluturaşi cetăţenilor din centrul municipiului Brăila, dialogând cu aceştia pentru conştientizarea lor în ceea ce priveşte legislaţia în vigoare pe timpul campaniei electorale şi în ziua alegerilor locale, atât despre faptele de natură penală, cât şi a celor de natură contravenţională.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.