24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Forum de discutii

Model cerere concediu

Sarcina mai grea cu concediul de odihna nu este sa scrii o cerere ci sa stii ca seful tau va fi de acord sa pleci in concediu! NU? Cererea de concediu cu sau fara plata urmeaza asa zis model de cerere tip, in sensul ca se scrie pe o coala alba si se incepe , dupa modelul invatat in clasa a-V-a de elevi cu " Domnule director .." si mai departe scrie "Subsemnatul.., angajat la..." Descarca:
Cerere concediu de odihna sau model de cerere de concediu fara plata.

Pana la urma, in spatele unei cereri de concediu fara plata se ascunde un interes major al salariatului! Am colegi care au plecat la munca in strainatate si au cerut acest tip de concediu. Dupa 3 luni si-au dat demisia ! Chestia asta (pentru cei destepti sau responsabili cu bugetele firmei) constituie o unealta de reducere a costurilor. Nimeni din responsabilii cu "productia" nu va putea motiva eficient o noua angajare pe postul vacant atat timp cat activitatea firmei nu a fost afectata tim de cate luni si-a luat concediul de odihna persoana care a demisionat !

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.