24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mos Craciun nu va veni pentru mii de braileni

Peste o mie de familii din Brăila vor mânca, în acest an, la cantina socială, de Crăciun şi nu vor împodobi brad. Familia Voinea numără şapte membri. Copiii, toţi de vârstă şcolară şi preşcolară, nu vor avea parte în acest an de brad împodobit şi nici de cadouri de la Moş Crăciun. Gheorghe Voinea, 50 de ani, s-a îmbolnăvit grav şi nu mai poate munci.

Pensia sa de boală, de nici 500 de lei, abia dacă-i ajunge să plătească lunar datoriile. Din acest motiv, s-a înscris la cantina săracilor şi, zilnic, ia hrană caldă pentru cei mici.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.