24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mos Nicolae a adus zapada peste tara intreaga

Mai mult sau mai putin, zapada a reusit sa fie prezenta in mare parte din Romania. Nici Braila nu a scapat de fulguiala. Dovada: acoperisurile ninse firav, pentru ca pe sosele si trotuar neaua s-a transformat in apa. La nivel national 30 de drumuri nationale au depuneri de zapada. Autoritatile au intrat in lucru, 1500 de tone de material antiderapant a fost raspandit deja. Conducatorii auto trebuie sa stie ca judetele Vâlcea, Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Arad si Harghita sunt cele mai afectate, ninsoarea s-a combinat cu lapovita.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.