24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musafir de seama la aniversarea Colegiului Nicolae Balcescu

Prestigiosul Colegiu local „Nicolae Balcescu” este in sarbatoare: astazi, 8 februarie, institutia de invatamant sarbatoreste 152 de ani de la infiintare, timp in care s-au croit generatii care au dat rezultate fruntase pentru municipiul Braila. Aniversarea colegiului il va avea ca musafir pe ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vizita anuntata pentru astazi la ora 15:00, la sediul Colegiul „Nicolae Balcescu”.

„Vom avea o intalnire la Colegiul Nicolae Balcescu, pentru ca se implinesc 152 de ani de la infiintarea lui. Dorim sa cream un eveniment din asta. Primaria va pune banii necesari pentru reabilitarea liceului, ca sa arate in conditii de sarbatoare, se mai fac cosmetizari pe ici, pe colo, sa mai sterg lambriurile. Dupa aceea vom merge la Sindicatul Invatamantului, de pe starda Petru Maior, la o intalnire cu sindicatele, pe care dumnealui le-a promis-o si sindicatele ne-au rugat pe mine si pe primar sa participam la aceasta intalnire si o vom face. Dupa aceea vom merge la Scoala nr.2 sa vedem clasele pregatitoare, unde zicem noi ca lucrurile sunt in regula”, a declarat in conferinta de presa presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.