24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muzeul Antipa ii atrage pe copii cu atelierele de Quilling

Activitati practice in cadrul Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa. Copiii sunt asteptati la atelierele de Quilling unde, mai exact, vor fi pusi in tema cu arta rulării hârtiei şi vor realiza diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucării în miniatură etc. Această activitate reprezintă un exerciţiu de concentrare, de antrenare a atenţiei, dar şi de imaginatie şi dezvoltare a creativităţii.
Copiii vor învăţa să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea flori, insecte, păsări, mamifere dar şi reptile. Participând la acest atelier, copiii au ocazia să se convingă de faptul că pot crea lucruri minunate şi în acelaşi timp îşi pot dezvolta un hobby pe care-l pot 'exersa' apoi şi în familie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.