24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muzica folk la inceput de noiembrie in Braila

Inceputul lunii noiembrie aduce muzica folk in judetul nostru. Primul weekend din noiembrie gazduieste Festivalul National de Muzica Folk Chira – Chiralina Braila care se va desfasura in perioada 2-4 noiembrie. Festivalul de muzica folk este la a VII- a editie si il are ca presedinte de onoare pe Nicu Alifantis. Zilele de 2 si 3 noiembrie vor fi zile de concurs pline de recitaluri pentru ac duminica sa se desfasoare Gala Laureatilor. Cei interesati trebuie sa stie ca Pretul biletului este de doar 5 lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.