24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neintelegerile mai vechi au dus la incaierare

Sâmbătă, la orele 18:05, poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de B.Dumitru (53 de ani), din municipiu, cu privire la faptul că, la orele 17:30, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, brăilenii B.Tache (45 de ani) şi un coleg al acestuia l-au agresat în timp ce se aflau la un canton din zona localităţii Vărsătura.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.