24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nelisim Pro se va gospodari cu 6000 mp din Lacu Sarat

Statiunea Lacu Sarat a dat spre folosinta, din perimetrul ei, 6000 mp timp de 49 de ani, unei firme private. SC Nelisim Prod SRL a primit acordul CLM Braila de a concesiona "prin încredinţare directă terenul în suprafaţă de 5.820 mp, situat în Staţiunea Lacu Sărat, Aleea Centrală nr. 2B, solicitantei S.C. «Nelisim Prod» S.R.L., în vederea edificării de sisteme de infrastructură pentru dezvoltarea bazelor de tratament din Staţiunea Lacu Sărat".
"Acest teren ne este necesar pentru construirea staţiei de pompare a apei sărate, a executării reţelei de aducţiune a apei sărate, reţelei de evacuare a apei sărate, a reţelei electrice - plus bazinele de decantare a nămolului sapropelic, căminele de vizitare, etc. - toate aceste construcţii fiind parte componentă a Bazei de Tratament a SC «Nelisim Prod» SRL, finanţată de fonduri europene", se arată în cererea adresată primarului de către societate.




 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.