24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ninsoarea abundenta a inconjurat si judetul nostru

Chiar daca meteorologii anuntau pentru zona judetului nostru zapada inca de acum 3 zile, fenomenul s-a lasat asteptat, lasand parca ragaz norilor sa cumuleze putere pentru a asterne serios stratul de zapada. Dimineata acestei zile suprinde orasul sub nameti. Vremea rea de iarna a pus stapanire pe activitatea orasului iar cetateniia steapta interventia concreta a firmei galatene ce a castigat licitatia pentru deszapezirea Brailei. Cele mai multe scoli din Braila sunt inchise, doar cele din municipiu mai sunt deschise.
Ninge viscolit încă de noaptea trecută în tot judeţul Brăila, s-a aşezat strat de zăpadă de jumătate de metru, iar pe trotuare este de 30 de centimetri în oraş. Două tiruri blochează DJ 212 şi DE 584, 46 de şcoli sunt închise.
Se circulă cu dificultate, în condiţii de iarnă, în tot judeţul, în municipiu zeci de maşini au rămas blocate în parcările deszăpezite. Străzile laterale sunt în continuare sub omăt.
Operativitatea wollelor care lucreaza la deszapezire se vede pe arterele principale din oras, fie ca este vorba despre zonele centrale sau cartiere.
Iarna pune bete in roate activitatii umane.





 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.