24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ninsorile si viscolul ne ameninta judetul

Braila a primit pana acum doar ploaie abunfenta si rafale de vant. Meteorologii ne avertizeaza insa ca zapada ajunge si in zone noastra. In aceasta dupa-amiaza meteorologii ne anunta ca vor cadea cantitati mari de zapada. De asemenea vânt puternic si viscol vor fi înregistrate începând din zona Banatului si Olteniei, urmând sa se manifeste si în sud-estul tarii si în Moldova. Printre judetele afectate vor fi Arges, Dâmbovita, Prahova, Buzau, Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Giurgiu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.