24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

O tornada s-a format in comuna Silistraru

Un fenomen rar întalnit în România s-a produs în judeţul Brăila. O tornadă de mici dimensiuni a fost surprinsă de un cameraman amator. Fenomen extrem in judetul Braila! O tornada s-a format in comuna Silistraru si a trecut la o mica distanta de o ferma de animale. Vezi imagini cu tornada. Evenimentul straniu pentru această zonă s-a petrecut subit şi din fericire nu a durat decât câteva minute, timp în care un cameraman amator a reuşit să imortalizeze întreaga poveste.

Tornada s-a produs chiar lângă o fermă, care a scăpat fără nici o pagubă materială.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.