24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oamenii strazii au umplut cele doua adaposturi din Braila

Mai mulţi oameni ai străzii sunt cazaţi în cele două adăposturi din municipiu. Persoanele care au fost adunate de pe străzi primesc acolo câte două mese calde pe zi şi îmbrăcăminte în cazul în care este nevoie.

In incinta sălii de sport a Şcolii cu clasele I - VIII Spiru Haret din Brăila sunt cazate 29 persoane, iar la Centrul Social de Găzduire în Regim de Urgenţă din şoseaua Râmnicu Sărat nr. 115 al Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Brăila sunt cazate 35 persoane.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.