24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oamenii strazii din Galati sunt chinuiti de ger

Dacă în timpul verii stau prin parcuri, canalizări sau în scări de bloc, gerul iernii îi forţează pe oamenii străzii să apeleze la serviciile singurului adăpost social din Galaţi.

Centrul pentru primirea persoanelor fără adăpost din Galaţi a fost luat cu asalt zilele acestea de persoanele fără adăpost din oraş. Peste 20 de oameni ai străzii au ajuns în numai 24 de ore în acest centru, aduşi fie de SMURD sau Ambulanţă, fie de alte servicii aflate în slujba persoanelor fără adăpost.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.