24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obiectiv Braila: Ghiceste cine-i traficantul

Privind prima pagina a ziarului obiectivbr.ro, ziar ce-l tinea un nene la vedere intr-o intersectie, am ramas profund surprins de titul de pe prima pagina (Infractorul) asociata cu mai multe poze ale unor diferite persoane care se tot promoveaza cu ocazia alegerilor.

Dvs. ghiciti la cine s-o fi referit ? Acum, sincer, eu daca-s fi candidat la alegerile parlamentare si poza mea ar apare intr-o pagina cu titlul acesta, mi-as cere banii inapoi.

Referitor la acest lucru, iata ce au declarat cativa din "protagonistii" paginii cu pricina:
Boboc Catalin: "acestea sunt riscurile unei campanii electorale. niciodata nu stii care va fi titlul de a doua zi de pe prima pagina.:) nici macar gafa gazetareasca nu e, doar pura intamplare. nu putem, noi candidatii, sa gestionam evenimentele din oras."
Cristian Rizea: "Nu e o alaturare ,,fericita"...aveti dreptate !"
Dragomir Viorel Marian: "Si eu am ramas la fel de surprins, dar USL a contractat un spatiu publicitar si nu prima pagina. Normal ca titlul, desi nu face referire la activitatea mea poate induce in eroare la prima vedere. Pe scurt, nu este cea mai potrivita asociere, cu atat mai mult cu cat am fost initiator al proiectului de hotarare privind interzicerea comercializarii plantelor etnobotanice pe teritoriul Municipiului Braila"

Singurul care nu a dorit sa comenteze a fost Varga Vasile dar la d-ul Varga este de inteles, el era pe coperta suplimentului cu programele TV. :)
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.