24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obiectiv Vocea Brailei si Viata Brailei: intre a fi sau a nu fi dupa 10 iunie 2012

Asa cum v-am obisnuit, vom face o analiza a ultimelor pliante "anonime" si scumpe totodata, imprastiate prin cutiile postale ale brailenilor referitoare la averea contracandidatului sustinut de aceste ziare "impartiale" (mai bine va numeati Trompeta Brailei). Atat Obiectiv Vocea Brailei (condus de Monica Paraschiv) cat si siteul Viata Brailei (condus de Aura Costea) sustin pe fata candidatul PDL Braila si UNPR-ul fostului primar Cibu Constantin la presedentia CJ Braila, numitul Sergiu Diacomatu.

Pana aici "nimic nou sub soare"!

Ce-i drept "Viata Brailei" este un sustinatorul fervent si "la lumina", a unui pliant identic, denumit Caracatita Brailei, in timp ce Obiectiv Vocea Brailei il sustine pe Diacomatu printr-o metoda noua, cea a "embargoului" contracandidatului candidatului preferat.

Doamne, cata prefacatorie! (vorba monicai parasciv din articolul de azi), cand e vorba de mijloace propagandistice si electorale care nu convin "liderului suprem si local in materie de castigare a licitatiilor publice pe zona media" sa vezi ce sare la beregata oricarei persoane banuite de a fi imprastiat nu stiu ce "fluturas" despre ispravile, reale sau nu, ale intaiului fiu al Brailei, Diacomatu.

Insa, cand acum 5-6 luni (cand campania electorala se ascundea in spatele unei fundatii) si astfel de pliante le publica Viata Brailei nu a mai "apucat-o ( sa nu scriem tot ceva cu t-o in coada)" grija unei campanii electorale corecte.

Ce este dureros pentr braileni?

Faptul ca pentru materialele electorale care critica PDL Braila si Sergiu Diacomatu, tu Obiectiv, ceri socoteala, dovezi si asumarea raspunderii celor care le-au publicat, DAR cand vine vorba despre publicarea unor ineptii evidente despre averea unui functionar public, ras-verificat, TACI MALC, coana mare, prin omisiune!

Pai ne-ar sta bine sa spunem, scriem si sa afirmam ca Monica Paraschiv (pe langa averea proprie/personala) detine nu stiu cate spatii/birouri, masini, aparatura, etc care in fapt apartin firmei Double P Media SRL? Mai mult nici acestea nu ii apartin in totalitate, ca deh mai are asociati ! Dar daca vrem sa ne "batem cu caramida in piept, ne batem !"

Nu am sa comentez decat primul punct din pliantul aparut pe strazi azi 7 iunie 2012 despre care Viata Brailei credem ca il va publica maine sub forma de "uite ce am mai gasit pe jos", iar obiectivul de braila (de la care avem pretentia de prim formator de opinie) il va aproba tacit. Si anume:

  • 51 spatii comerciale - 15000 mp construiti x 1000 euro/mp = 12 milioane de euro.


Va rog sa retineti ca nu sunt avocatul lui Stancu, si nici evaluator de proprietati imobiliare asa cum se cred cei care au tiparit/conceput fituica cu pricina. Sunt un economist cu experienta si ceva cunostinte in dreptul administrativ si al afacerilor.


De aceea supun atentiei brailenilor urmatoarele:

  • Stiti bine ca orice functionar public, asa cum este considerat si presedintele unui consiliu judetean, trebuie sa isi declare si actualizeze declaratia de avere la anumite termene, obligatoriu la un an. Declaratiile de avere ale presedintelui CJ Braila le gasiti la adresa www.cjbraila.ro in sectiunea Declaratii de avere. 
  • Va inchipuiti ca PDL-ul, ANI sau DNA-ul, ar fi lasat sa le scape o a astfel de "chiftea"? Decat sa stai sa interpretezi stenograme, nu era mai usor sa il intrebi de unde are el "51 de spatii comerciale" cum sustin contracanditatii sai in pliantul care v-a fost lasat in cutia postala?
  • Sa nu imi spuneti ca cei de la DNA sunt prosti!
  • NU! Ei fac diferenta dintre averea personala si patrimoniul firmelor la care esti actionar.


Uite, de exemplu: Tu, cel care citesti acest articol, sau parintii tai ai/au sau au avut actiuni la o firma privatizata prin PPM (gen Laminorul, PAL, etc). Ce ar insemna sa se scrie despre tine sau familia ta (care detii doar un numar de actiuni) ca esti proprietar pe toate terenurile, cladirile, spatiile comerciale, masinile, utilajele detinuite de firma respectiva, dar despre care esti acuzat ca le detii dar fara sa le detii?


Mai mult (dupa logica BOILOR care au scris pliantul) tot 51 de spatii comerciale detine si SIF Moldova, care in fapt detine mai multe actiuni la firma care detine spatiile comerciale. Oameni buni, daca cei care au publicat pliantul cu pricina, citesc acest articol, maine vor scoate altul in care sa se spuna ca in fapt erau 102 de spatii comerciale, sa dea bine imparteala.


UN sfat: Nu credeti si nu judecati informatii primite din surse care nu sunt semnate sau pentru care nu isi asuma nimeni responsabilitatea !


Dumitrascu Petrica 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.