24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obiectiv vocea Brailei publica doar sondajele electorale care ii convin

Batalia pentru alegerile locale a inceput, Desi este unul din cele mai vizitate siteuri din Braila, cotidianul Obiectiv si autointitulat "Vocea Brailei" publica doar sondaje electorale favorabile canditatului sustinut din umbra de PDL, Sergiu Diacomatu. Nu stim cum se face ca acelasi sondaj de opinie (cel prezentat de Cosmin Gusa) este preluat pe larg de alt ziar condus de un "vasnic aparator al dreptatii de a inota in lenjerie intima in fata unui primar pescar". Pentru edificarea brailenilor, prezentam cele doua sondaje de opinie referitoare la preferintele electorale ale locuitorilor judetului Braila asa cum sunt ele prezentate de ziarele online.

Titluri si informatii publicate de Obiectiv

  • Aud că Gheorghe Bunea Stancu este încă o dată, pentru a suta oară, favorit. Numai că, de data asta, el este favorit să piardă alegerile pentru preşedinţia CJ Brăila, nu să le câştige. Cel puţin aşa susţin oamenii de la CSOP, care au realizat sondajul de opinie prezentat, miercuri, de ziarul "Obiectiv". Nu mă surprinde deloc diferenţa dintre Sergiu Diacomatu (47%) şi Bunea Stancu (36%). Sincer, cred că această diferenţă de 11 procente ar putea să crească, depinde însă cum va înţelege Diacomatu să îşi optimizeze campania electorală.
Versus

  • Diacomatu îl surclasează pe Stancu, potrivit primului sondaj profesionist realizat la Brăila. Raportul realizat de GeoPOL îl prezintă pe Diacomatu cu o intenţie de vot de 47%, în timp ce Bunea Stancu întruneşte doar 36% dintre opţiuni.

Ce scrie un alt ziar Brailean

  • Asistam zilele acestea la incercarea disperata a PDL de a-si impune omul de paie Sergiu Diacomatu la carma judetului Braila in scopul de a avea acces la resurse (IMB, Lacu Sarat, Lacul Movila Miresii etc.). Ieri, echipa de campanie a lui Traian Basescu l-a cumparat pe omul apropiat cercurilor puterii din Rusia, Cozmin Gusa, care s-a dat in spectacol intr-un hotel din Braila prezentand un asa-zis sondaj de opinie in care candidatului USL Gheorghe Bunea Stancu i s-au furat zeci de procente, in incercarea de a manipula brailenii.

Un alt sondaj, publicat de infobraila.ro care arata ca:

La Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu conduce in sondaje cu 88%, urmat de Sergiu Diacomatu cu 6%, Romeo Crasmariu cu 5%, iar Mihai Chelu este clasat pe ultimul loc in optiunile alegatorilor, cu numai 1%.

In ceea ce priveste scaunul de primar al municipiului, actualul edil este preferat de majoritatea brailenilor intervievati, respectiv 55%, urmat de independenta Simona Draghincescu cu 15%, Sorin Ovidiu Balan 14%, pedelistul Viorel Balcan cu 10%. Clasamentul este completat de Adrian Vacu, cel care a obtinut 4% din preferintele de vot, iar Dan Paun si Ene Tache au adunat numai cate 1% din optiunile electorale ale brailenilor cu drept de vot.


In comparatie cu "Scormonitorul" d-nei Monica Paraschiv, care il plaseaza pe candidatul sustinut de PDL Braila pe locul 1, sunt si alte ziare / siteuri care prezinta sondaje care o contrazic total. Mai mult sondajul ignorat de ziarul obiectiv si impartial a fost dat publicitatii inaintea celui prezentat de Gusa.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.