24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Obiective / Imagini Foto Braila

Obiectivul de azi Braila Biserica Mihail si Gavril

Va recomandam sa cititi  Stiri de azi pe Forum Braila sau doar:


Obiectivul de azi din Braila, propus a fi vizitat atat de cei ce vin pe meleagurile Brailei cat si brailenilor este: Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril.

Tip obiectiv: Biserica, Localitate: Brăila

A fost initial o moschee in secolul 17. A fost transformata in 1831 in biserica ortodoxa prin alungeriea navei si adaugarea elementelor specifice cultului ortodox. A fost in mai multe randuri restaurata sau partial reconstruita insa pastreaza si in prezent elemente orientale, de asemenea este una din bisericile putine la numar din Romania care nu are turla.

Url: www.ropedia.ro/obiective/Braila/Braila/Biserica_Sf_Mihail_si_Gavril_Braila/


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.