24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oi vandute ilegal de catre ciobanul de la stana

Miercuri, A.Gheorghe, din municipiul Brăila, a reclamat la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila faptul că, în jurul datei de 20.11.2013, ciobanul C.Eugen (25 de ani), din municipiu, angajat la stâna sa, i-a vândut un număr de 20 de oi, rasa „Laconne”, lui I.Marin, din  comuna Vădeni, pentru suma de 2.000 de lei.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi audieri şi au stabilit că cele reclamate se confirmă, cele 20 de oi fiind vândute pe câmp, în zona satului Pietroiu, comuna Vădeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.                  


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.