24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omul de afaceri brailean Irinel Plosca are o aventura cu Rosse-Marie Florescu

Rosse-Marie Florescu este o prezența obișnuita in presa mondena. Manechin și fosta balerina la Surprize, surprize, Rosse-Marie a facut un copil cu Dragoș Tudor, fostul ei iubit, zis și Dragoș Ciorba, insa Rosse-Marie nu mai are de mult nici o treaba cu Ciorba, iar potrivit revistei Ciao aceasta se iubeste de mai bine de o jumatate de an cu braileanul Irinel Plosca.

De cealalta parte Irinel Plosca (din cate stiam noi este casatorit), este fostul asociat al lui Marius Zeles, si este un prosper om de afaceri in domeniul agriculturii si comertului cu cereale. El este patronul firmei Chimargi SRL.

Din curiozitate am fost la o statie de distributie a carburantilor si am cerut revista CIAO din 21 noiembrie, iar vanzatoarea ne-a intrebat curioasa: "Ce avem, ca toata lumea cauta revista asta? A venit unul cu un mercedes clasa S si le-a cumparat pe toate!"Sursa: Revista Ciao
Foto:Libertatea


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.