24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oportunitate de invatare a metodelor de educatie non-formala

Pentru ca scoala din viitorul apropiat se va diferentia de ceea ce implica astazi invatamantul romanesc. Tehnicile si metodele de educatie a noilor generatii sunt in continua metamorfozeze, expuse fiind mediului virtual dar si noilor inventii ce transforma activitatea de zi cu zi.
Centrul de Tineret Tinklub Brăila ofera oportunitatea celor interesati de a invata despre dezvoltarea abilităţilor şi cunostinţelor necesare pentru a aplica metode de educaţie non-formală în cadrul proiectelor şi pentru creşterea calităţii şi participării active a tinerilor în comunitate.
Prin proiectul “Create Your Future On The Green Way” finanţat de Comisia Europeană prin Programul “Tineret în Acţiune”, în parteneriat cu Asociaţia C.I.D.I.E.D.D. Brăila, Centrul Europe Direct Brăila, se deschide Cabinetul de Educaţie Non-formală organizat în Staţiunea Lacul Sarat în data de 6-7 Decembrie 2012.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.