24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otelul Galati da semne de dezbinare

Cel puțin patru jucători de bază pleacă în iarna asta către alte echipe. În schimb, în locul acestora nu vine nimeni. Culmea, exodul se petrece la o echipă care a încasat aproape 17 milioane de euro de pe urma participării în Ligă deci, cel puțin teoretic, ar trebui să fie sigură din punct de vedere financiar.

„Întotdeauna la români, unde apar bani, apar şi probleme. Cât am fost săraci, şi am fost, nu am avut probleme de genul ăsta", a mărturisit cu tristeţe în glas directorul general al Oţelului, Marius Stan.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.