24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

PNL Braila avertizeaza brailenii

Conştienţi că în 2012 se vor afla într-un an electoral, guvernanţii nu-şi mai permit să mai bage mâna în buzunarele românilor şi atunci se mulţumesc să le îngheţe salariile şi pensiile. Partidul Naţional Liberal atrage atenţia brăilenilor asupra faptului ca deputaţii puterii au adoptat, marţi, Ordonanţa de Urgenţă 80/2010 care cuprinde amendamente ale Comisiei de buget potrivit cărora anul viitor pensiile şi salariile vor fi îngheţate.


Votul celor 146 de deputaţi ai puterii, printre care se numără şi pedeliştii brăileni Eugen Bădălan şi Viorel Balcan, îi condamnă pe brăileni la încă un an de sărăcie şi demonstrează clar, dacă mai era nevoie, că actuala guvernare duce o politică împotriva cetăţeanului român, bazată pe minciună şi demagogie ieftină.


Nu mai departe de începutul acestei săptămâni, coaliţia de guvernare arunca o fumigenă în mass-media, pe surse, anunţând că s-a decis creşterea salariilor şi indexarea pensiilor în a doua jumătate a anului 2012. Decizia coaliţiei de guvernare reprezintă un fel de anestezic pe  care puterea ni-l serveşte nouă românilor din două în două luni.


PNL Brăila reaminteşte că reprezentanţii USL au discutat la întâlnirea cu Delegaţia FMI, din 4 noiembrie, chestiunea revenirii salariilor la nivelul de dinainte de tăieri şi a indexării pensiilor. USL susţine asumarea clară, prin proiectul de buget, a acestor măsuri nu de la mijlocul lui 2012, ci de la începutul anului viitor.

Dacă nu se angajează prin buget aceste măsuri, ele nu vor putea fi onorate. Prin amânarea lor până în semestrul II al anului 2012, PDL încearcă să păcălească din nou populaţia.
Sursa: pnl.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.