24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parlamentarii galateni s-au plimbat pe bani grei in strainatate in 2011

Cel mai tare-n deplasări a fost deputatul liberal Victor Paul Dobre, care a cheltuit 148.000 de lei, adică aproape 60% din total. Pe locul doi este deputata PDL Carmen Axenie, iar pe trei deputatul PSD Florin Pâslaru.

Criza economică ce zguduie România din temelii nu i-a împiedicat pe aleșii gălățeni să se simtă confortabil în funcție și să cheltuie, în cursul anului 2011, nu mai puțin de 250.000 de lei (circa 2,5 miliarde de lei vechi) pe deplasări peste hotare pătite din bani publici. Menționăm că datele au fost obținute de la Parlamentul României, pe canale oficiale, așa că aceste cifre sunt incontestabile.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.