24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partid nou in peisajul politicii din Braila

Pe scena politica braileana urca un nou partid care cauta sa adune simpatizanti ce ii pot aduce un loc bun la alegerile de anul viitor: Partidul Romania Unita (PRU).

"Hai in oastea lui Tepes! Numai impreuna putem face ordine in Romania! (…) Partidul Romania Unita are imaginea domnitorului Vlad Tepes pe sigla sa oficiala si promoveaza in politica romanească idealurile si dreptatea pe care le-a dorit si pentru care s-a jertfit marele domnitor", se arata pe site-ul partidului.

Partidul Romania Unita, infiintat la sfarsitul anului trecut de deputatul Bogdan Diaconu - ales pe listele USL din partea PSD, are filiala la Braila, condusa de fostul consilier judetean Gabriel Monu Musceleanu, care a parasit Partidul Poporului-Dan Diaconescu, pe care l-a condus in alegerile locale si parlamentare din 2012.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.