24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pensionarii braileni primesc bani de la CASS

Satul roman a decis in favoarea pensionarilor: banii retinuti ilegal de CASS vor fi restituiti pensionarilor in transe egale. Pensionarii vor vedea o marire pe cuponul de pensie timp de un an, sumele retinute ilegal vor fi inapoiate pana in septembrie 2013. Hotararea de Guvern nr. 850/2012, publicată în Monitorul Oficial nr. 698, din 21 august,  este cea prin care s-au aprobat graficul şi modalitatea de restituire a contribuţiilor de asigurări de sănătate pentru persoanele beneficiare de pensii mai mari de 740 lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.