24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peste de vanzare direct direct din masina personala

În ziua de 18.02.2014, la orele 9:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Traian au observat un bărbat, care se afla cu autovehiculul pe raza localităţi Urleasca şi oferea spre vânzare peşte.

Fiind legitimat, s-a stabilit că persoana în cauză se numeşte I.Emil (40 de ani), din satul Ţepeş Vodă, comuna Movila Miresii, şi fiind întrebat de provenienţa peştelui, care era depozitat în portbagajul maşinii, în trei saci din plastic, bărbatul a declarat că l-a cumpărat de la o persoană necunoscută, la data de 17.02.2014, şi nu deţine niciun document.

Peştele, din specia sânger, care cântărea 82 de kg, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale din municipiu, pentru valorificare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare fără documente legale a peştelui.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.