24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petscarusul, o ambarcatiune construita integral din PET-uri

Astazi, patru tineri vor lansa, oficial, unul dintre cele mai ambitioase proiecte ecologice din zona Braila Galati. Petscarusul, sau altfel spus o ambarcatiune construita integral din PET-uri va naviga pe 26 mai intre Braila si Galati. Pana atunci, baietii au facut deja primele teste pe apa, iar maine vor avea o surpriza pentru copiii din Braila.

Nimeni nu incercat pana acum sa construiasca o barca in intregime din PET-uri aruncate, fara a folosi niciun fel de alta tehnologie. Patru tineri din Galati si Braila, pasionati de navigatie, au folosit 5.500 de PET-uri, pentru a construi o ambarcatiune cu care vor sa navigheze pe Dunare de la Galati la Braila.
sursa: a1 galati braila


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.