24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pieton accidentat in timp ce se deplasa pe marginea drumului

Luni seara, 4 noiembrie, la orele 19:25, C.Carmen (32 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 212, dinspre localitatea Chişcani către comuna Tichileşti, l-a surprins şi accidentat pe G.Ionuţ (25 de ani), din localitatea Tichileşti, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, în acelaşi sens de mers.

Victima a suferit leziuni corporale uşoare pentru care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.