24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pieton acrosat cu roata de un autoturism aflat in mers

La data de 18.10.2013, la orele 16:00, agentul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, pe DN 2B, pe raza oraşului Ianca, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit că B.Viorel (46 de ani), din oraşul Făurei, în timp ce conducea autoturismul, pe sectorul de drum menţionat, direcţia Brăila-Buzău, l-a acroşat cu roata dreapta faţă pe O.Gheorghe (64 de ani), din oraşul Ianca, care se deplasa pe partea carosabilă, în acelaşi sens de mers, şi a sărit brusc în faţa maşinii.

În urma evenimentului, acesta din urmă a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la U.P.U. Brăila, pentru îngrijiri medicale.

Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.