24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plimbarea cu caruta l-a bagat in spital

Sambata, 2.03.2013, la orele 17:00, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de G.S. (26 de ani), cu privire la faptul că, pe o stradă din satul Constantin Gabrielescu, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

După primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Ianca care a desfăşurat primele cercetări şi a stabilit că B.S. (73 de ani), din satul Constantin Gabrielescu, comuna Bordei Verde, în timp ce conducea, pe raza localităţii de domiciliu, atelajul hipo proprietate personală, s-a dezechilibrat şi a căzut pe sol.

S-a constatat că, în zona producerii accidentului, drumul este acoperit cu piatră, are denivelări şi gropi.

În urma evenimentului, cel în cauză a suferit mai multe leziuni corporale pentru care a fost transportat la U.P.U. Brăila, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.