24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ploile torentiale au inundat Braila

Stare de alerta in Braila din cauza ploilor torentiale. Daca pana acum orasul Braila a fost atins foarte putin de codul de alerta in privinta ploilor inundatiile, pana la urma nu s-au sfiit sa faca probleme si aici. Mai multe case au fost inundate şi un oraş întreg a rămas fără curent electric în judeţul Brăila, în urma ploilor torenţiale căzute în noaptea de joi spre vineri.

Mai multe case din comuna Mircea Vodă, nu se cunoaşte exact numărul lor, au fost inundate de puhoaiele de apă revărsate în urma ploilor torenţiale, pompierii Gărzii din Făurei intervenind pentru a scoate apa din casele oamenilor. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.