24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politia Braila vrea sa nimiceasca violenta in judet

Este obiectivul noului sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila care isi doreste sa reduca la nivel minim violenta pe raza judetului, in calitatea sa dobandita din 5 octombrie. Comisar şef de poliţie Mircea Relu Vizitiu se va afla la carma IPJ Braila pentru o perioada de 6 luni, timp in care vrea sa "obţinem zero faţă de tot ceea ce înseamnă infracţiune cu violenţă, cu impact negativ în societate, dar şi toleranţă zero în ceea ce presupune tulburarea ordinii şi liniştii publice din parte grupurilor de indivizi care încearcă să obţină foloase prin diferite metode, lucru despre care se vorbeşte şi aici, la fel ca şi-n toată ţara. Vom acţiona şi pentru creşterea siguranţei traficului rutier, siguranţei stradale şi în mijloacele de transport în comun. Vom continua colaborările cu instituţiile care au atribuţii în liniştea şi ordinea publică”.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.