24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politia Locala este pusa pe treaba

Si sanctioneaza, si amendeaza! Mobilizare totala printre politisti locali din Braila. În perioada 05 - 12.02.2013, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe întreaga rază a Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr. 155/2010 - Legea Poliţiei Locale reusind sa adune in palmares 202 sanctiuni contraventionale ce vor scoate din buzunarele celor ce au calcat stramb, 25.405 lei.

Mobilizarea politistilor locali s-a desfasurat prin actiuni pe linia monitorizari video a municipiului, pe linia curateniei localitatii, pe linia de circulaţie rutieră, au fost luata amsuri si asupra autovehiculelor abandonate, nici cersetorii si vagabontii nu au scapat - 7 persoane au fost amendate.

De asemenea politistii locali au actionat si in scoli unde, in baza Planului Unic de măsuri elaborat la nivelul Inspectoratului Judeţean Brăila privind asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi zonele adiacente unităţilor de învăţământ, poliţiştii locali au patrulat în zonele şcolilor repartizate asigurând un climat de ordine şi siguranţă publică.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.