24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politia Romana a ajutat umanitar si sinistratii din judetul Braila

Caravana umanitară a Poliţiei Române a ajuns, duminică, 19 februarie 2012, în mai multe comune şi sate din judeţul Brăila, grav afectate de căderile de zăpadă şi viscol.

Prin contribuţie voluntară, poliţiştii români au colectat bani cu care au fost cumpăraţi de la Romsilva peste 700 de metri cubi de lemn, de diferite esenţe. O parte din materialul lemnos a fost deja donat familiilor sinistrate din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa şi Călăraşi, iar duminică a fost date sinistraţilor din judeţul Brăila.

Poliţia Română a donat 160 metri steri material lemnos sinistraţilor, persoanelor afectate de ninsoare şi viscol din judeţul Brăila, care au nevoie urgentă de ajutor.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.