24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistele galatence au petrecut dansand de 8 Martie

Şi în acest an, de Ziua Femeii, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) - Regiunea 1 Galaţi, le-a făcut o frumoasă surpriză celor 90 de poliţiste membre ale organizaţiei.

„Distinsele noastre colege au fost invitate să se îmbarce într-un autocar a cărui destinaţie a fost Discoteca Viva Club Temptation. Ajunse acolo, au fost ivitate la dans, de fapt la o lecţie de dans, pe ritmuri de salsa. Ideea colegului nostru criminalist, Nistor Octavian, care în timpul liber este instructor de salsa, a fost cât se poate de inspirată. Ringul de dans a fost în permanenţă aglomerat şi toate colegele noastre, indiferent de vârsă, au învăţat şi exersat paşii acestui dans", ne-a declarat cu firească satisfacţie comisarul-şef Florin Olaru, preşedintele IPA -Regiunea 1 Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.