24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii au confiscat fructe si legume vandute ilegal

Poliţişti de la Serviciul de Ordine Publică şi Posturile de Poliţie Comunale Frecăţei şi Măraşu au acţionat ieri, 04.11.2015, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse agricole, alimentare şi nealimentare, în zona celor două comune şi a satelor acestora.

Poliţiştii au constatat 3 contravenţii, aplicând sancţiuni în valoare totală de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicată) privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, şi au retras un certificat de înmatriculare, conform prevederilor Legii 136/1995 privind asigurările şi reasigurările.

Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii l-au depistat, în satul Titcov, comuna Frecăţei, pe S.Ali (50 de ani), din oraşul Hârşova, care oferea spre vânzare legume şi fructe, pentru care nu deţinea documente de provenienţă.
Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei, iar cantităţile de 412 kg de legume şi 68 kg de fructe au fost ridicate în vederea confiscării.

În aceeaşi zi, între orele 14:00-16:00, agenţi de la Postul de Poliţie Comunal Cazasu au acţionat pentru prevenirea actelor sau faptelor ilicite de comerţ în zona de competenţă şi l-au depistat pe V.Gigi (31 de ani), din comuna Vidra, judeţul Vrancea, care transporta cu autoturismul 3 saci cu mere, fără a avea asupra sa documente legale de provenienţă.
Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicată), iar cantitatea de 67 kg de mere a fost ridicată în vederea confiscării. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.