24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii braileni intensifica patrularile pe 17 septembrie

Inceperea noului an scolar ii scoate in strada pe politistii braileni. Cu aceasta ocazie echipe ale politiei vor avea itinerarii de patrulare sporite mai ales in preajma unitatilor de invatamant cu ocazia inceperii noului an scolar. Decizia este luata de Inspectoratul Judetean de Politie Braila in colaborare cu Jandarmeria, Politia Locala si Inspectoratul Scolar. De asemenea echipajele de politie vor fi prezente, zilnic, in zona intrarilor in scoli, in intervalele orare in care se efectueaza intrarea si iesirea de la cursuri a elevilor si vor supraveghea in permanenta traseele de deplasare a elevilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.