24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii braileni sunt buni inotatori

Brailenii se pot baza pe ajutorul politistilor si in apa. Campionatul de inot al Ministerului Administraţiei şi Internelor i-a mobilizat pe politistii braileni care au reusit sa obţina rezultate onorabile la concursul din Oradea.

În perioada 3-6 iulie 2012, Bazinul Olimpic din Oradea a găzduit Campionatul de Înot al Ministerului Administraţiei şi Internelor.
În competiţie au fost angrenaţi 60 dintre cei mai buni sportivi înotători din strucuturile M.A.I. din întreaga ţară, cu vârste curpinse între 18 şi 55 ani.
Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, respectiv: până în 35 de ani, peste 36 de ani şi feminin.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.