24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii braileni vor semnaliza locurile cu cele mai multe accidente din judet

Poliţia rutieră va introduce de astăzi, 4 aprilie 2012, un nou panou de semnalizare pe acele porţiuni de şosea unde s-au înregistrat de-a lungul vremii cele mai multe şi mai grave accidente de circulaţie.

Acestea vor semnaliza aşa zisa “Zonă - punct negru” şi vor consta în panouri cu un triunghi alb cu marginile roşii, cu o bulină neagră în mijloc.

În aceste zone, pe o distanţă de un kilometru, şoferii trebuie să reducă viteza şi să evite să efectueaze orice manevră riscantă.

“Panourile preventive care urmează să fie puse pe marginea şoselei vor semnaliza sectoarele de drum cu lungimea de maximum un kilometru, aşa numitele puncte negre, unde într-o perioadă de cinci ani consecutiv s-au înregistrat minimum zece accidente grave de circulaţie, soldate cu cel puţin zece persoane decedate sau rănite grav. În judeţul nostru numărul accidentelor rutiere a fost destul mare, în evaluarea făcută de colegii noştri de la Poliţia Rutieră de aceea s-a luat hotărârea ca să se semnalizeze cu puncte negre”, a declarat inspectorul de poliţie Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.