24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii din Alba au cautat infractori in case din Braila

Orasele Braila si Galati au fost luate la control de catre politistii din Alba. Perchezitiile politistilor din Alba in colaborare cu cei braileni si galateni au vizat persoan care au apelat la metoda "Accidentul" prin care inselau oamenii.

In cursul acestei dimineti, incepand cu ora 6.00, au fost realizate şase percheziţii în Galaţi şi Brăila pentru identificarea principalilor învinuiţi într-un dosar de înşelăciune.

Potrivit IPJ Alba, “în cursul zilei de azi, 20.02.2013, începând cu ora 6.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează simultan 6 percheziţii (patru în municipiul Galaţi şi două în municipiul Brăila), în vederea documentării activităţii infracţionale a patru persoane învinuite de comiterea, în perioada 23.01 – 01.02.2013 a mai multor fapte de înşelăciune, prin metoda <accidentul>".

În dosarul aflat în lucru la Poliţia Municipiului Alba Iulia sunt învinuite, până în prezent patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, două din Brăila, una din Galaţi şi una care se află încarcerată în Penitenciarul Galaţi pentru executarea unei pedepse privative de libertate, care în perioada 23.01- 01.02.2013 au înşelat sau au încercat să înşele şapte persoane din judeţul Alba.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că cei patru învinuiţi au pretins păgubiţilor, prin telefon, diverse sume de bani, sub pretextul că sunt avocaţii unei rude apropiate a victimelor, care a comis un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, condiţionând reprezentarea în faţa autorităţilor de depunerea unei sume de bani într-un cont, prin intermediul unui serviciu de transfer rapid. Prejudiciul reclamat prin aceste fapte este de 19.500 de lei.

Percheziţiile ce se desfăşoară azi, 20.02.2013, din care două au loc în Penitenciarul Galaţi, au ca scop probarea activităţii infracţionale a celor patru învinuiţi, dar şi identificarea eventualilor complici. În penitenciar sunt căutate telefoane mobile şi cartele de telefon mobil de pe care au fost făcute apelurile iar la locuinţele celorlalţi suspecţi sunt căutate înscrisuri prin care au fost ridicate sumele de bani transferate prin intermediul societăţii de transfer rapid.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.