24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii galateni i-au amendat pe soferii care nu aveau anvelope de iarna

Spre surpriza poliţiştilor rutieri, cei mai mulţi posesori de autovehicule, opriţi în trafic pentru a le fi controlate autovehiculele, s-au conformat noilor prevederi legale privind obligativitatea utilizării anvelopelor de iarnă.

Având în vedere institurea codul portocaliu de viscol şi ninsori în 17 judeţe printre care şi Galaţi, miercuri 25 ianuarie, echipajele de patrulare ale Serviciului Poliţiei Rutiere au ieşit pe străzi şi şosele cu misiunea de verifica echiparea pentru iarnă a autovehiculelor, în special cu anvelope de iarnă.



sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.